Wiosenna tarta ze szparagami i jajkiem

Wiosenna tarta ze szparagami i jajkiem

Wiosenna tarta ze szparagami i jajkiem

Bardzo wiosenna tarta z ciasta francuskiego ze szparagami i jajkami. Śmiało możecie przygotować tak lekkie danie na Wasz Świąteczny stół.  Składniki:  2 porcje ciasta francuskiego (użyłam kupnego) pęczek szparagów 4 jajka 1 duża cebula 3 ząbki czosnku 6 dużych ziemniaków 1 łyżka masła 2 łyżki oleju sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Szparagi umyj i połam je na mniejsze części. Pamiętaj aby wybrać szparagi z wilgotnymi końcówkami. Smaż je na patelni z masłem, solą i pieprzem, następnie dodaj cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ciasto, szparagi, ciasto francuskie, ciasto francuskie, francuskie, śniadania, ziemniaki, desery, deser, obiad, świąteczne przepisy, świąteczne, wielkanoc, chipsy z ziemniakow, pieczone ziemniaki, pieczone ziemniaki z czosnkiem

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.