Filet mignon podany ze szpinakiem

Filet mignon podany ze  szpinakiem

Filet mignon podany ze szpinakiem

Filet mignon to stek z polędwicy wołowej, z jej środkowej części. Najbardziej delikatna i pożądana część wołowa, a zarazem najbardziej kosztowna. Takie podanie jest jednym z moich ulubionych. Jednak nie zapomnijcie o najważniejszym, o dobrej jakości wołowiny i sprawdzony dostawcy.  Składniki :   2 steki z polędwicy wołowej (ok 200 g, grubość 2,5 cm każdy) świeżo i grubo zmielony czarny pieprz  sól najlepiej morska grubo mielona  200 g baby szpinaku  3 ząbki czosnku  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, śniadania, mielone, deser, desery, obiad, ciasto, mięso, deser z owocami, wołowina, stek wołowy, filet ze szpinakiem, mięso mielone

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.