Brukselka z parmezanem i prażonymi pestkami dyni

Brukselka z parmezanem i prażonymi pestkami dyni

Brukselka z parmezanem i prażonymi pestkami dyni

Przepis na : obiad

Idealny dodatek do obiadu zamiast tradycyjnych ziemniaków. Brukselka- tak mało jej w naszej kuchni, a przecież jest przepyszna. To jest wersja dla tych, którzy nie mogą się do mnie j przekonać albo twierdzą, że kiedyś jedli ale jest feee. Właśnie tym sposobem przekonałam do niej mojego brata, a to nie było łatwe. Składniki:500 g brukselki50 g pestek z dyni2 łyżki masła50 g startego parmezanuPrzygotowanie:Brukselkę, myjemy i czyścimy, gotujemy w lekko osolonej wodzie przez 20 minut. W tym czasie prażymy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brukselka, śniadanie, śniadania, obiad, deser, desery, dynia, ciasto, łatwe , ziemniak, deser z owocami, ziemniaki, polewa, przystawki, ziemniaki na obiad, ziemniaki na śniadanie, łatwe ciasto, lekkie ciasto, prosty deser, proste ciasto, prosty obiad, proste przystawki

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję