Brukselka z parmezanem i prażonymi pestkami dyni
Brukselka z parmezanem i prażonymi pestkami dyni
Przepis na : obiad
Idealny dodatek do obiadu zamiast tradycyjnych ziemniaków. Brukselka- tak mało jej w naszej kuchni, a przecież jest przepyszna. To jest wersja dla tych, którzy nie mogą się do mnie j przekonać albo twierdzą, że kiedyś jedli ale jest feee. Właśnie tym sposobem przekonałam do niej mojego brata, a to nie było łatwe. Składniki:500 g brukselki50 g pestek z dyni2 łyżki masła50 g startego parmezanuPrzygotowanie:Brukselkę, myjemy i czyścimy, gotujemy w lekko osolonej wodzie przez 20 minut. W tym czasie prażymy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek
Autor
Niezły Młynek
Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
brukselka, śniadanie, śniadania, obiad, deser, desery, dynia, ciasto, łatwe , ziemniak, deser z owocami, ziemniaki, polewa, przystawki, ziemniaki na obiad, ziemniaki na śniadanie, łatwe ciasto, lekkie ciasto, prosty deser, proste ciasto, prosty obiad, proste przystawki
Inne przepisy z Niezły Młynek
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję