Śledź w czosnku i majeranku

Śledź w czosnku i majeranku

Śledź w czosnku i majeranku

Te śledzie najbardziej kojarzą mi się ze świętami Bożego Narodzenia, ale dlaczego nie zrobić ich poza tą świąteczną okazją. Jeśli lubisz czosnek, z pewnością się w nich zakochasz! Śledzie należy zrobić min 3 dni przed tym, jak będą jedzone, zamknąć w słoiku i czekać Poznałam ten przepis już naprawdę dawno temu i wiem, że są jego zagorzali wielbiciele i tacy, dla których ilość czosnku jest jednak zbyt duża. Jeśli jednak lubisz czosnek i poszukujesz ciekawych i niepowtarzalnych smaków, to ten będzie strzałem w 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.