Te śledzie najbardziej kojarzą mi się ze świętami Bożego Narodzenia, ale dlaczego nie zrobić ich poza tą świąteczną okazją. Jeśli lubisz czosnek, z pewnością się w nich zakochasz! Śledzie należy zrobić min 3 dni przed tym, jak będą jedzone, zamknąć w słoiku i czekać Poznałam ten przepis już naprawdę dawno temu i wiem, że są jego zagorzali wielbiciele i tacy, dla których ilość czosnku jest jednak zbyt duża. Jeśli jednak lubisz czosnek i poszukujesz ciekawych i niepowtarzalnych smaków, to ten będzie strzałem w 1... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...