
Jeśli chcesz aby Twój schab pieczony wyszedł idealny, przygotuj go właśnie według tego przepisu! Będzie idealnie soczysty w środku, idealnie doprawiony, przepyszny! Schab upiecz w rękawie ale pamiętaj nie nacinaj rękawa jak sugerują niektórzy bo stracisz cały efekt który daje pieczenie w zamkniętym szczelnie opakowaniu, o to chodzi aby schab nie wyszedł suchy! Zobacz też te przepisy: – domowa szynka z szynkowaru – domowa biała kiełbasa – swojska wędzona kiełbasa – domowy baleron SCHA... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...