To idealny sposób na przygotowanie bardzo delikatnej i bardzo soczystej polędwiczki wieprzowej nadziewanej pysznymi składnikami. Dzięki plastrom boczku polędwica się nie wysuszy i rolada nie rozpadnie. A w środku warto dodać takie składniki jak pyszny ser brie, jarmuż i włoskie orzechy, lub zamienić te na inne, które bardziej lubisz. Do upieczonej rolady genialnym dodatkiem jest konfitura z żurawiny lub borówek. Te pasujące do mięs dodatki podkreślą smak mięsa i będą genialnym uzupełnieniem słonych smaków. @impor... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...