Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Słyszeliście o boeuf bourguignon? To francuskie danie znamy m.in. dzięki Julii Child. Dzięki dodatku wina potrawa nabiera wysublimowanego smaku, jest to jednak danie dość łagodne w smaku. Zastanawiacie się z czym go podać? Wystarczą klasyczne ziemniaki, pure lub francuska bagietka. Dodatkowo miks sałat z vinegre. Potrawa ta doskonale się przechowuje dlatego możecie przygotować więcej i odgrzać po kilku dniach. Jeśli lubicie potrawy jednogarnkowe, zapraszam Was do innych moich przepisów: – boeuf strogonow – w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wołowina, pieczarki, mięso, gulasz, sosy, zapiekanka, mielone, schabowe, fit, zupa, zapiekanki, sos pomidorowy, zapiekanka ziemniaczana, danie jednogarnkowe, gulasz wołowy, puree ziemniaczane, polędwiczki, dieta, pulpety, zupa pomidorowa, diety, bagietka, ziemniaki, zupa pieczarkowa, kotlety, sałatki, szynka, sałatka, królik, polędwiczka

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.