Biała kiełbasa na Wielkanoc to składnik, którego nie może zabraknąć. Możesz ją po prostu klasycznie ugotować i podać na ciepło, ale zdecydowanie bardziej polecam Ci jej zapieczenie w pysznym sosie chrzanowym z dodatkiem cebulki. To proste danie, ale w tym przepisie nie tylko pokazuję ci jak je zrobić, ale także jak ozdobić, aby zapiekana kiełbasa wyglądała genialnie na świątecznym stole. @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmit... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...