Pasztet warzywny Składniki: 5 marchewek 5 dużych ziemniaków 1 pietruszka w korzeniu kawałek selera pół szklanki zielonej soczewicy 5 łyżek nasion słonecznika 3 łyżki płatków jaglanych 5 łyżek oliwy z oliwek sól majeranek estragon 2 liście laurowe ziele angielskie Soczewicę ugotowałam do miękkości. Pozostałe warzywa obrałam i ugotowałam z dodatkiem soli, liści laurowych oraz ziela angielskiego. Wszystkie warzywa, słonecznik oraz płatki zmieliłam za pomocą maszynki do mielenia mięsa. Dodałam oliwę, sól, majeranek... czytaj dalej...
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.