DUSZONE PODUDZIA KURCZAKA Z CEBULKĄ I PIECZARKAMI

DUSZONE PODUDZIA KURCZAKA Z CEBULKĄ I PIECZARKAMI

DUSZONE PODUDZIA KURCZAKA Z CEBULKĄ I PIECZARKAMI

   Kiedy nie chce się Nam zbytnio przykładać do obiadu,ale chcemy smacznie zjeść polecam taką wersję kurczaka....pierwsza moja myśl była by zrobić je z samą cebulką,też byłoby smacznie,ale my ubóstwiamy pieczarki,gdyż nadają one daniu niesamowitego smaku i aromatu. Składniki:   ok 10 sztuk podudzi z kurczaka 2 duże cebule ok 30-40 dag małych pieczarek 2-3 liście laurowe ok 5 sztuk ziela angielskiego 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego  sól,pieprz 1/2 szklanki bulionu ( rosołu)   Marynat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.