Zupełnie niesamowita zaprawa na grilla, o głębokim słodko-gorzkim smaku, pachnąca wędzonką i dymem. Można jej użyć także do mięs pieczonych w piekarniku. Najlepiej nadaje się do wołowych steków i karkówki. Przepis pochodzi od braci Matta i Teda Lee , właścicieli firmy Lee Bros (Dystrybutora orzeszków), podróżników, kucharzy i celebrytów. Czas grillowania : 20 minut Liczba porcji : Z podanej ilości składników powstanie zaprawa na 4 kawałki mięsa Składniki: 4 łyżki drobno mielonej kawy 4 łyżki słodkiej papryki ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.