Wtorek: Pęczotto z pieczoną papryką, prażonym jarmużem i chorizo

Wtorek: Pęczotto z pieczoną papryką, prażonym jarmużem i chorizo

Wtorek: Pęczotto z pieczoną papryką, prażonym jarmużem i chorizo

Łatwe w przygotowaniu, pożywne, pełne zdrowych składników i niedrogie – jedna porcja to jedynie 7 zł. Jeszcze lepiej smakuje po odgrzaniu, dlatego doskonale nadaje się do pracy. Czas: ok. 30 minut Poziom trudności: łatwy Szacowana cena dla dwóch osób: ok. 14 zł Zobacz menu na tydzień – kurczak i jarmuż, w którym wykorzystaliśmy ten przepis. Pęczotto jest jednym z fundamentów ekonomicznej kuchni – jest proste w przygotowaniu i bazuje na niedrogim, ale zdrowym pęczaku, który doskonale łączy się z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chorizo, cukinia, tarta, warzywa na patelnie, brokuł, brokuły, kiełbasa, kurczak, kasza, kurczak pieczony, kurczak grillowany, kurczak z warzywami, kurczak z papryką , dania z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.