Wtorek: Drobiowe pulpeciki z serem

Wtorek: Drobiowe pulpeciki z serem

Wtorek: Drobiowe pulpeciki z serem

Drobiowe pulpeciki z serem parmezan są pyszne i chrupiące, choć nie są smażone a pieczone. Świetnie smakują z delikatnym makaronem i warzywami robionymi na orientalną nutę. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Drobiowe pulpeciki z serem doskonale smakują z drobnym makaronem orzo Bez jajka, bez panierki i bez smażenia, a mimo to drobiowe pulpeciki z serem są i chrupiące i zwarte. Wszystko to zasługa odpowiedniej proporcji odpowiednich składników, których zresztą jest tylko kilka. Spoiwem łącz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpeciki, tarta, makaron, makarony, pulpety, sos pomidorowy, bułki, sosy, mielone, mięso, indyk, obiad, kurczak, zupa, szaszłyki, curry, pulpety w sosie pomidorowym, zupa pomidorowa, makaron po chińsku, bez pieczenia, kurczak z makaronem, kurczak z warzywami, kurczak po chińsku, kurczak pieczony, mięso mielone, kurczak curry

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.