Wegeburgery w szybkimi bułeczkami

Wegeburgery w szybkimi bułeczkami

Wegeburgery w szybkimi bułeczkami

Wegeburgery z boczniaków, kaszy gryczanej i orzechów nerkowca są delikatne, mają zrównoważony smak, są lekkie i po prostu pyszne. Super smakują ze świeżymi, chrupiącymi bułeczkami. Czas : 35 minut Poziom trudności: Średnie Liczba porcji: 4 Nasz przepis na wegeburgery napisaliśmy w taki sposób, żeby cały obiad, łącznie z przygotowaniem bułeczek ogarnąć w 35 minut. Da się zrobić, trzeba tylko trzymać się harmonogramu. Żeby wyrobić się w tym czasie musisz mieć pod ręką ugotowaną już kaszę. My ugotowaliśmy ją dzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza, ciasto, grzyby, bułki, kotlety, ziemniaki, kasza gryczana, placki, mięso, pieczone ziemniaki, obiad, pieczarki, marchewka, hamburger, dieta, fasola czerwona, czerwona fasola, fasola, szybkie ciasto, dania mięsne, kotlety ziemniaczane, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, placki ziemniaczane

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.