Wegański sushi bowl z tofu marynowanym z imbirem

Wegański sushi bowl z tofu marynowanym z imbirem

Wegański sushi bowl z tofu marynowanym z imbirem

Zjesz raz wegańskie sushi bowl z tofu i marynowanymi na szybko warzywami i będziesz chcieć więcej. Bankowo. Prosta i bardzo smaczna potrawa Czas: 40 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Na blogu Niedzielny Kucharz znajdziesz kilka przepisów na sushi bowl, ale ten przepis na sushi bowl z tofu jest chyba najlepszy. Sushi bowl to nazwa, którą na polski trudno przełożyć. Można powiedzieć, że to sushi bez zawijania, bo ma te same składniki jak maki, czy raczej futomaki, bo ingrediencji jest dużo. Idea... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sushi, ryż, ogórki, awokado, sezam, sosy, łosoś, mak, łosoś wędzony, ryż smażony

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.