Smażony ryż z fasolkami i groszkiem

Smażony ryż z fasolkami i groszkiem

Smażony ryż z fasolkami i groszkiem

Smażony ryż to jedno z tych dań, które możesz przyrządzić na poczekaniu. Warunek jest jeden – trzeba mieć w lodówce ugotowany, wystudzony ryż. Możesz go przygotować dzień wcześniej lub rano, żeby później mieć lancz od ręki. Czas : 10 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2   Smażony ryż to przyjaciel każdego zabieganego człowieka, danie, które nie wymaga żadnego zachodu, robi się szybko, a skład jest kwestią twojego wyboru. Jest tylko jeden warunek: smażony ryż najlepiej wychodzi z ryżu wystudz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, ryż smażony, indyk, fasolka, sosy, tarta, fasolka szparagowa, szpinak

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.