Delikatna, aromatyczna posypka na grilla, która pięknie karmelizuje się pod wpływem ciepła, nadając mięsu nie tylko smak, ale i ładny wygląd. Doskonale nadaje się do przyrządzania piersi z kurczaka, dość cienko pokrojonej i lekko rozbitej tłuczkiem. Przepis pochodzi od Melissy Clark . Czas grillowania : 10 minut Liczba porcji : Posypki z podanych składników starczy na podwójną pierś z kurczaka Składniki: 2 łyżki brązowego cukru 2 łyżeczki ziaren kolendry 2 łyżeczki ziaren gorczycy 1,5 łyżeczki soli 1/2 łyże... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.