Sałatka z tofu z pieczonymi warzywami

Sałatka z tofu z pieczonymi warzywami

Sałatka z tofu z pieczonymi warzywami

Sałatka z tofu to samograj. Wystarczy wstawić warzywa do pieca, usmażyć tofu, potem wymieszać składniki i gotowe. Czas: 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Sałatka z tofu i pieczonych warzyw jest bardzo prostym do zrobienia daniem, zdrowym i sycącym, które spokojnie możesz podać na obiad. Do sałatki z tofu możesz dodać dowolne warzywa, jakie masz w lodówce: kalafiora, bakłażana, cukinię. Możesz też zrezygnować z tofu lub zastąpić je serem typu haloumi, albo krewetkami. Spróbuj innych dań z tof... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatka, krewetki, szpinak, ziemniaki, obiad, kalafior, brokuł, cukinia, sałatki, sałatka z brokułami, sałatka z kalafiorem , bez pieczenia, kalafior pieczony, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.