Przepis dnia: Filet z chipsami z jarmużu i pieczonymi warzywami

Przepis dnia: Filet z chipsami z jarmużu i pieczonymi warzywami

Przepis dnia: Filet z chipsami z jarmużu i pieczonymi warzywami

Proste danie z piekarnika, które nie wymaga ani zachodu, ani umiejętności. Pieczone warzywa są słodkie i miękkie, a chipsy z jarmużu przyjemnie chrupiące. Czas: 40 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Chipsy z jarmużu to jedna z naszych ulubionych przekąsek. Robi się je w super prosty sposób. Jarmuż trzeba umyć, osuszyć, wysypać na blaszkę do pieczenia, przyprawić i wstawić pod grill na kilka minut. W ten prosty sposób chipsy z jarmużu są gotowe. Chipsy z jarmużu można też robić w ten sposób, że jar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, tarta, ziemniaki, grill, przekąski, kurczak, mięso, przekąska, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, penne z kurczakiem, pieczone ziemniaki, kurczak z warzywami, kurczak pieczony, filet z kurczaka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.