Poniedziałek: Minestrone al pesto

Poniedziałek: Minestrone al pesto

Poniedziałek: Minestrone al pesto

Zupy dzielą się na długo i wolno gotowane oraz na zrobione na szybko. Letnie minestrone zalicza się do tych drugich. Bogate w smak sezonowe warzywa naprawdę nie potrzebują długiego pichcenia. Czas przygotowania: 10 minut Czas gotowania : 20 minut Poziom trudności : Super łatwe Liczba porcji : 2 Minestrone oznacza lekką, warzywną zupę od włoskiego minestra – zupa oraz minestrare – podawać. Piękne w tym daniu jest to, że nie ma jednego przepisu, czy zestawu składników jakie powinna zawierać. Po prostu to jedno z t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, makaron, makarony, cukinia, fasolka, fasolka szparagowa, zupa warzywna, tarta, seler naciowy, seler, zupa z selera, zupa pomidorowa, dania z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.