Niedziela: Stek z pure i surówką z brukselki

Niedziela: Stek z pure i surówką z brukselki

Niedziela: Stek z pure i surówką z brukselki

Przepis na : obiad

Królewskie danie, za które w restauracji zapłacicie minimum 60 zł za talerz. Steki z naszego przepisu są bez porównania tańsze i smaczniejsze, bo podane w towarzystwie wyjątkowych ziemniaków i surówki. Czas: 30 minut Poziom trudności: średni Liczba porcji: 2 Steki sam w sobie jest daniem wyjątkowym, ale podany w towarzystwie kremowego pure sięga kulinarnego Olimpu, gdzie już tylko ambrozja może z nim iść w zawody. Proste pure ziemniaczane Tłuczone ziemniaki to fundament naszej polskiej kuchni, jakże często są to... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, ziemniaki, brukselka, sosy, surówka, sałatka, sałatki, desery, deser, boczek, ciastka , ciasteczka, obiad, lekkie sałatki, pyszna sałatka, warzywa na patelnie, szybka sałatka, szybkie sałatki, ciastka orzechowe, salatka ziemniaczana, prosty obiad, dania bez mięsa, sałatka królewska, sałatkę królewska , sałatka do obiadu, masło orzechowe, mięso na obiad, drugie danie, szybki obiad, obiad na szybko

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.