Przepis na : obiad
Królewskie danie, za które w restauracji zapłacicie minimum 60 zł za talerz. Steki z naszego przepisu są bez porównania tańsze i smaczniejsze, bo podane w towarzystwie wyjątkowych ziemniaków i surówki. Czas: 30 minut Poziom trudności: średni Liczba porcji: 2 Steki sam w sobie jest daniem wyjątkowym, ale podany w towarzystwie kremowego pure sięga kulinarnego Olimpu, gdzie już tylko ambrozja może z nim iść w zawody. Proste pure ziemniaczane Tłuczone ziemniaki to fundament naszej polskiej kuchni, jakże często są to... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.