Micha pełna zdrowia z pęczakiem

Micha pełna zdrowia z pęczakiem

Micha pełna zdrowia z pęczakiem

Świetny pomysł na pyszny i zdrowy, a zarazem szybki lunch. Świeże warzywa miesza się z gotowanymi składnikami. Zamiast krewetek możesz użyć tofu, łososia wędzonego lub jajka. Czas: 25 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji: 2 Micha pełna zdrowia Dzisiaj mamy dla Ciebie kolejną michę pełną zdrowia. Pomysł zaczerpnęliśmy od fitmencook.com . To nasz ulubiony bloger z Nowego Jorku, którego patenty na zdrowe jedzenie już kilka razy wrzucaliśmy na Niedzielnego Kucharza. Zamiast ryżu, tak jak w oryginalnym pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

krewetki, fasolka, szparagi, łosoś, sosy, kasza gryczana, łosoś wędzony, ryba, grill, cukinia, ryż, ryby, seler naciowy, sushi, awokado, pasta, sałatki, kasza jaglana

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.