Menu na tydzień: Ryby i owoce morza

Menu na tydzień: Ryby i owoce morza

Menu na tydzień: Ryby i owoce morza

Pstrąg w trzech wersjach: pieczony, w sałatce i w cieście, spaghetti z krewetkami, błyskawiczne stir fry ze świeżym ananasem i tarta wegetariańska z czerwoną kapustą i batatami. Co łączy te dania? Są zdrowe, pyszne a wszystkie składniki można kupić w sieciowych dyskontach. Menu na tydzień – ryby i owoce morza W tym tygodniu wszystkie dania powstały ze składników kupionych albo w lokalnych – wiejskich sklepach (bo byliśmy w Słopnicach – Beskid Wyspowy, trzecia co do wielkości wieś w Polsce:), albo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, krewetki, tarta, pstrag, sosy, kapustą, spaghetti, czerwona kapusta, ananas, pierogi przepis, buraczki, pierogi, mięso, polędwiczka, ziemniaki, polędwiczki, sałatka, sałatki, owoce morza, cukinia, makarony, makaron, grzyby, makaron ze szpinakiem, brokuł, ryż, brokuły, kurczak, szpinak

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.