Menu na tydzień – lekkie dania wegetariańskie

Menu na tydzień – lekkie dania wegetariańskie

Menu na tydzień – lekkie dania wegetariańskie

Wegetariańska zapiekanka pasterska, pęczotto ze szparagami, panzanella, czyli sałatka z czerstwego chleba, krem z pieczonej papryki, sałatka z pieczonych krewetek i rzodkiewek oraz makaronowa sałatka z pomidorkami – taka jest nasza propozycja menu na tydzień przed świętami. Bardzo łatwe w przygotowaniu, lekkie dania wegetariańskie, dzięki którym poczujecie w sobie wiosnę! Lekkie dania wegetariańskie – czyli wewnętrzna wiosna Pięć wegetariańskich dań plus jedno dla jaroszy, albo bardziej liberalny... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatki, sałatka, krewetki, zapiekanka, zapiekanki, makarony, makaron, szparagi, twaróg, chleb, salatka z makaronem, salatka makaronowa, lekkie sałatki, grill, zupa, wielkanoc, wegańskie, kasza, dania z makaronem, sałatka z pomidorem, zupa krem, sałatka na grilla, salatki do grilla, zapiekanka makaronowa, krem z pora, bez pieczenia, prosta zupa

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.