Makaron z wódką – pasta alla vodka – jest wręcz genialnym daniem. Alkohol wspaniałe łączy składniki, zamieniając je w gładką aromatyczną emulsję. Potem oczywiście wyparowuje. Czas: 1 godz. 15 minut Poziom trudności: łatwy Liczba porcji: 2 (plus sos do zamrożenia na kolejne 4 porcje) Krwawy makaron z Hollywod Makaron z wódką – pasta alla vodka – to jedno z dań o pięknej historii, do którego, jak w przypadku wielu udanych wynalazków, przyznaje się wielu ojców. Nie jest do końca jasne poc... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.