Zupełnie niesamowita zaprawa na grillaz espresso, cukru brązowego i pieprzu kajeńskiego, o głębokim słodko-gorzkim smaku, pachnąca wędzonką i dymem. Prawdziwa uczta dla miłośników kawy, ale nawet jeśli ktoś za espresso nie przepada, jak Agnieszka, emu konsumpcja zgrilowanego steka z tą marynatą również sprawi ogromną przyjemność. Mieszanka kawy, brązowego cukru i pieprzu kajeńskiego nadaje mięsu niesamowitego, dymnego smaku, jakby było pieczone na węglach, bo spalone drobinki kawy dają posmak drzewnego pop... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.