Kebab z mięsem z rosołu z domowymi wrapami

Kebab z mięsem z rosołu z domowymi wrapami

Kebab z mięsem z rosołu z domowymi wrapami

Co można zrobić z mięsa z rosołu? Kebab! Ma wszystko to co kebs powinien mieć: miękkie i zarazem chrupiące nadzienie, charakterystyczny smak. I możesz go zrobić w 20 minut. Łącznie z wrapami, w które je zawiniesz. Czas: 20 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Problem co zrobić z mięsa z rosołu to jeden z największych dylematów kucharza. Z jednej strony jest to już mocno przetworzony, bo wygotowany produkt, z drugiej żal i grzech nic z niego nie zrobić. Pytanie co zrobić z mięsem z rosołu? Sporo rzeczy.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, rosół, kebab, kurczak, ziemniaki, wołowina, przekąski, pasztet, kurczak z papryką , mięso mielone, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.