Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Planowanie posiłków to nasz sprawdzony sposób na to by zdrowo się odżywiać i kontrolować wydatki na jedzenie. Obiady na sześć dni dla dwóch dorosłych osób (a często także dodatkowe porcje do zamrożenia), przygotowane z różnorodnych produktów wysokiej jakości, kosztują nas średnio około 110 -140 zł tygodniowo. Wcześniej tyle wydawaliśmy na jednorazową wizytę w restauracji. Jak planować posiłki? Zapraszamy do lektury poradnika opartego o nasze półtoraroczne doświadczenie. Jak planować posiłki? Ten wpis jest dość dług... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, kurczak, zupa, rosół, sos pomidorowy, sałatka, spaghetti, sałatki, buraki, mielone, kurczak pieczony, pierogi przepis, zapiekanka, pierogi, ciasto na pizze, pączki, zapiekanki, placki, krewetki, mięso mielone, ciasto, kalafior, makaron, udka z kurczaka, ciasto na pierogi, pieczone udka, pierś z kurczaka, sałatka z kurczakiem, sałatka z kalafiorem , sałatka z buraków

Inne przepisy z Niedzielny kucharz