Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Jak planować posiłki – naucz się krok po kroku

Planowanie posiłków to nasz sprawdzony sposób na to by zdrowo się odżywiać i kontrolować wydatki na jedzenie. Obiady na sześć dni dla dwóch dorosłych osób (a często także dodatkowe porcje do zamrożenia), przygotowane z różnorodnych produktów wysokiej jakości, kosztują nas średnio około 110 -140 zł tygodniowo. Wcześniej tyle wydawaliśmy na jednorazową wizytę w restauracji. Jak planować posiłki? Zapraszamy do lektury poradnika opartego o nasze półtoraroczne doświadczenie. Jak planować posiłki? Ten wpis jest dość dług... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, kurczak, zupa, rosół, sosy, sos pomidorowy, sałatka, spaghetti, sałatki, buraki, pulpety, kebab, mięso, domowy kebab , mielone, kurczak pieczony, pierogi przepis, zapiekanka, pierogi, ciasto na pizze, pączki, zapiekanki, placki, krewetki, pizza , ryby, ryba, polędwiczki, brukselka, kalafior pieczony

Inne przepisy z Niedzielny kucharz