Jak dobrze ugotować komosę

Jak dobrze ugotować komosę

Jak dobrze ugotować komosę

Najprostszy sposób na ugotowanie komosy, która jest lekko twardawa, a przy tym sypka. Co najlpesze nie trzeba przejmować się ilością wody do gotowania kaszy. Nie trzeba też przykrywać garnka. Cały patent polega na czym innym. Czas: 15 minut Patent na gotowanie komosy w tym sposobem podpatrzyliśmy w serwisie Boneappetit.com . Zadziałał za pierwszym razem i sprawdza się przy każdej okazji. Komosa jest sypka i lekko al dente, poniewa jest odpowiednio uparowana, czyli zawiera tyle wilgoci ile potrzeba. Kaszę trzeba ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatki, sałatka, makaron, ciasto na pizze, brokuł, kaczki, makarony, pizza , pizza przepis, brokuły, sałatka z brokułami, sałatka z granatem, salatka z makaronem, lekkie sałatki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.