Danie dnia: Zupa toskańska z soczewicą i fasolą

Danie dnia: Zupa toskańska z soczewicą i fasolą

Danie dnia: Zupa toskańska z soczewicą i fasolą

Jednogarnkowa zupa toskańska, której przygotowanie to czysta przyjemność. Dodajesz po kolei składniki i spokojnie sobie czekasz aż się ugotują. Czas: 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Liczba kalorii : 251 (1 porcja) Jednogarnkowa zupa toskańska Jednogarnkowa zupa toskańska to świetne rozwiązanie na niekłopotliwy posiłek. Z natury rzeczy jednogarnkowe dania są niekłopotliwe w przygotowaniu, bo tylko wrzucasz składniki i mieszasz, a na koniec jest też znacznie mniej zmywania. Jednogarnkowa zupa ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, mielone, tarta, mięso, wołowina, indyk, kurczak, danie jednogarnkowe, mięso mielone, zupa pomidorowa, czerwona fasola, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.