Szczur Remy uratował tym daniem restaurację szefa Gusteau. Krytyk kulinarny stwierdził, że to najlepsze ratatouille jakie jadł. Problem w tym, że to nie było ratatouille. Czas przygotowania : 15 minut Czas pieczenia : około godziny Liczba porcji : 2 duże Poziom trudności : Nie za trudne Pamiętacie jedną z ostatnich scen disney’owskiej kreskówki „Ratotouille”, kiedy do restauracji przychodzi surowy krytyk, przekonany, że następnego dnia opublikuje miażdżącą recenzję, rujnując biznes Gusteau? Kelner kładzie pr... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.