Pęczotto z groszkiem, fasolką i boczniakami. Sycący pęczak z zielonymi warzywami, dobrze wypieczonym kurczakiem i smażonymi, aromatycznymi boczniakami. Prostota i smak w jednym. Polecamy! Czas: 30 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji: 2 Robienie pęczotto weszło nam w krew. Pęczak jest i zdrowszy i smaczniejszy od ryżu, a równie łatwo poddaje się obróbce powolnego duszenia w winie i bulionie i wchłania różne smaki. Dzięki tym właściwościom stanowi doskonale tło dla pozostałych składników tego pęczott... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.