Buraczek i kozi ser to naprawdę dobrana para. Ale dopiero razem z niepaloną kaszą, pestkami dyni i orzechami tworzą prawdziwie niebiańskie połączenie. Ćwikła i kozi serek są jak Flip i Flap, Kargul i Pawlak, Charlie i Chaplin – doskonale się uzupełniają Świetne tło dla tej pary stanowi niepalona kasza gryczana, ugotowana na sypko. Wszystko posypane pestkami dyni, orzechami włoskimi i przemieszane z rukolą, połączyło się słodką, orzechowo-wytrawaną całość, przełamaną cytrynowym, kwaskowatym dresingiem. Czas: ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.