Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Najprostszy “chińczyk” pod słońcem. Błyskawiczny kurczak po chińsku to napawdę ekspresowe danie i dobra wprawka dla tych, którzy chcą się nauczyć ajzatyckiej kuchni. Czas przygotowania: 3 minuty Czas smażenia : 7 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji : 3 duże Błyskawiczny kurczak po chińsku Kuchnia azjatycka nie jest w Polsce specjalnie popularna, ale, naszym zdanie, jest tylko kwestią czasu aż na każdym rogu pojawi się bar z szybkich chińskim wietnamskim, tajskim jedzenie. Kuchnia az... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, kurczak po chińsku, sosy, mięso, makaron, zupa, kluski, makarony, kasza jaglana, mielone, ryż, pulpety, makaron po chińsku, tajska zupa, indyk, kaczki, wieprzowina, niskokaloryczne, cukinia, sezam, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, potrawy z kurczaka, kurczak po wietnamsku, ryż z warzywami, dania z makaronem, kurczak z warzywami, zupa rybna, mięso mielone

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.