Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Czwartek: Błyskawiczny kurczak po chińsku w 10 minut

Najprostszy “chińczyk” pod słońcem. Błyskawiczny kurczak po chińsku to napawdę ekspresowe danie i dobra wprawka dla tych, którzy chcą się nauczyć ajzatyckiej kuchni. Czas przygotowania: 3 minuty Czas smażenia : 7 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji : 3 duże Błyskawiczny kurczak po chińsku Kuchnia azjatycka nie jest w Polsce specjalnie popularna, ale, naszym zdanie, jest tylko kwestią czasu aż na każdym rogu pojawi się bar z szybkich chińskim wietnamskim, tajskim jedzenie. Kuchnia az... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, kurczak po chińsku, sosy, mięso, makaron, zupa, kluski, makarony, kasza jaglana, mielone, ryż, pulpety, makaron po chińsku, indyk, kaczki, wieprzowina, niskokaloryczne, cukinia, sezam, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, potrawy z kurczaka, kurczak po wietnamsku, ryż z warzywami, dania z makaronem, kurczak z warzywami, zupa rybna, mięso mielone

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.