Francuska zupa cebulowa

Francuska zupa cebulowa

Francuska zupa cebulowa

Przepis na : obiad

Zawsze gotujemy wielki garnek rosołu, z części następnego dnia robimy pomidorową, resztę zaś zamrażamy, aby w przyszłości mieć bazę do przygotowania innych dań. Dzisiejsza francuska zupa cebulowa powstała właśnie na takiej bazie, do której dodaliśmy cebulę, jabłka, szklankę wina i doprawiliśmy suszonym tymiankiem. Otrzymaliśmy doskonałą zupę cebulową z winną nutą i lekką słodyczą. Do tego grzanki z serem, które bardzo dobrze do niej pasują i warto poświęcić chwilę na ich przygotowanie. Udostępnij Składniki n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję