UDZIEC JAGNIĘCY Z SOSEM Z CZERWONYCH PORZECZEK

UDZIEC JAGNIĘCY Z SOSEM Z CZERWONYCH PORZECZEK

UDZIEC JAGNIĘCY Z SOSEM Z CZERWONYCH PORZECZEK

Składniki: 1 udziec jagnięcy, 8 pokrojonych ząbków czosnku ¼ szklanki posiekanej natki pietruszki ¼ szklanki posiekanego, świeżego rozmarynu ¼ szklanki posiekanego, świeżego tymianku 3 łyżki musztardy Dijon sól i pieprz, do smaku 4 łyżki galaretki z czerwonej porzeczki 2 szklanki rosołu wołowego oliwa z oliwek sznurek kucharski ceramiczna tacka płyn do tacki (woda lub wino) Przygotowanie: Z kilku godzinnym wyprzedzeniem, należy połączyć czosnek, połowę ziół, musztardę, sól i pieprz. Posmarować tą mieszanką wnęt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.