Sos Bourbon do grillowanych kawałków kurczaka
Sos Bourbon do grillowanych kawałków kurczaka
Mięso drobiowe jest jednym z najbardziej wszechstronnych mięs, które możemy umieścić na grillu lub w wędzarni. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu, jest łatwe do przyrządzenia i ma dużą zdolność do przyjmowania innych smaków i aromatów. Jeśli chodzi o grillowanie najczęściej grillujemy kurczaka w częściach a najbardziej popularne są piersi. W przypadku ich grillowania ważne jest abyśmy mieli w miarę jednakowej grubości piersi. Dzięki temu unikniemy wysuszaniu piersi na jej końcach i surowego środka ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu naRuszcie
Autor
piotrbbq
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, kurczak, pierś, piersi, kurczak grillowany, zdrowe, zdrowe przepisy, grill, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, sos do kurczaka, marynaty, mięso, mielone, drobiowe, podudzia z kurczaka, pierś w marynacie, uda z kurczaka, kurczak w marynacie, kurczak z czosnkiem, gotowany kurczak, sos do mielonego , mięso mielone
Inne przepisy z naRuszcie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję