Jagodzianki – przepis na puszyste bułeczki pełne jagód

Jagodzianki – przepis na puszyste bułeczki pełne jagód

Jagodzianki – przepis na puszyste bułeczki pełne jagód

Jest lato, muszą być jagodzianki! Nie znam nikogo, kto nie lubiłby tych słodkich, drożdżowych bułeczek wypełnionych pysznymi owocami. Sama je uwielbiam i aż wstydzę się przyznać, ile sztuk jestem w stanie zjeść za jednym razem. Są takie słodkości, które muszą się pojawić w konkretnych porach roku. Nie ma zimy bez pierników, jesieni bez szarlotki i jagodzianek w lato. Dlatego tak bardzo się ucieszyłam, gdy w końcu dorwałam jagody w sklepie (w 4 warzywniakach w mojej najbliższej okolicy nie pojawiły się ani razu!... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na-talerzu.pl

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Autor

Na-talerzu.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, śniadania, drożdżowe, deser, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, fit, drożdżówki , obiad, drozdzowka, placki, kolacja, ciasto czekoladowe, szarlotka, piernik, placki ziemniaczane, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Na-talerzu.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.