Pstrąg z patelni z masłem czosnkowym, surówką z kapusty oraz pieczonymi ziemniaczkami

Pstrąg z patelni z masłem czosnkowym, surówką z kapusty oraz pieczonymi ziemniaczkami

Pstrąg z patelni z masłem czosnkowym, surówką z kapusty oraz pieczonymi ziemniaczkami

Soczysty, smażony na klarowanym maśle pstrąg z dodatkiem pieczonych ziemniaczków i surówki z kiszonej kapusty – to świetna propozycja obiadowa, nawet dla osób, które za rybą nie przepadają (bardzo prawdopodobne, że zmienią zdanie). Robiąc tą rybkę próbowałam odtworzyć smak pstrąga, którego jedliśmy podczas naszego ostatniego pobytu w górach i myślę, że prawie mi się to udało :) Ryba jest bardzo smaczny, a zapach i smak rozpływającego się masła czosnkowego jest po prostu nieziemski. Do tego aromatyczne, chrupiące z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl

Autor

Ania R.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, pstrag, kapusta kiszona, kapustą, ryba, surówka, ziemniaki, por , papryka, sosy, surówka z kiszonej kapusty, surówka z kapusty, polewa, pieczone ziemniaki, ryby smażone, sos czosnkowy, pieczone ziemniaki z czosnkiem

Inne przepisy z MyCookBook.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.