Karkówka jest bardzo wdzięcznym mięsem, które można wykorzystać na wszelaki sposób i zawsze będzie smakować. Jako podstawa do roladek niczym zrazy również się świetnie sprawdziła. Jak już zapewne zauważyliście, lubię łączyć to mięso ze słodkimi dodatkami. Tym razem wybrałam dla niej towarzystwo powideł. Wyszło pysznie. Może sami spróbujecie? :) Składniki: 3 plastry karkówki 1 papryka czerwona 1 cebula keczup powidła sól, pieprz, przyprawa do mięsa 1 łyżeczka mąki 2-3 łyżki śmietany Karkówkę rozbijamy tłu... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...