Przekładane ciasto miodowo - orzechowe

Przekładane ciasto miodowo - orzechowe

Przekładane ciasto miodowo - orzechowe

Chmury.  Ciemno. Gdzie to piękne słońce, które mnie budziło przez ostatnie kilka dni??? Wprawdzie wiosnę można już wyczuć w powietrzu bez żadnego problemu, to jednak znane nam przysłowie "W marcu jak w garncu" przypomina, że zima - niestety - nie daje jeszcze za wygraną. I czasami, aby ją przegonić, nie wystarczą paznokcie w kolorze trawy i nieba czy czupryna w kolorze słońca. Ale wystarczy poranny bieg, żeby stwierdzić, że uporczywe do niedawna zimno gdzieś zniknęło a gruba bluza już nie wydaje się niez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My simple kitchen

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Autor

madlene17madlene17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, ciasto, orzechy, budyń, konfitura, krem, kajmak, orzechy włoskie, słoik, wiśnia, likier, ciasto z orzechami, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto wiśniowe, ciasto budyniowe, ciasto z masą budyniową, ciasto z kremem, ciasta z kremami, masło orzechowe, ciasto z kawą, pyszne ciasto, ciasto z bezami, ciasto na zimno, krem do orzeszków, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z My simple kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.