Kminkowe krakersy słodzone jabłkiem
Kminkowe krakersy słodzone jabłkiem
Fajny pomysł na przekąskę: do pochrupania przed telewizorem lub do serwowania z serami :) Przepis pochodzi z książki "Moja mała francuska kuchnia", autorstwa Rachel Phoo. Zapraszam do przygotowań! Składniki na 8 dużych krakersów: 200 g mąki żytniej 1/2 łyżki nasionek kminku 3 g drożdży instant 1/2 łyżeczki szczypta cukru 1 średniej wielkości jabłko do 80 ml ciepłej wody CZAS PRZYGOTOWANIA: 100 MIN POZIOM TRUDNOŚCI: ŚREDNI 1. Jabłko ucieramy na tarce wraz ze skórką. Mąkę mieszamy z suchymi drożdżami, kminkie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Culinary Art
Warto przeczytać

Dieta jabłkowa
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Autor
dagooshya
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, francuskie, przekąska, ciasto, ser, przekąski, ciasta z jabłkami, pieczone jabłka, jabłka pieczone, ciasto ucierane , ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, fajne ciasta
Inne przepisy z My Culinary Art
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję