Makaron surowy z kiełbasą zmieszałam, całość sosem zalałam, fasoli czerwonej dołożyłam i do piekarnika włożyłam. 50 min czekałam i już się oblizywałam, bo pachniała z daleka wyśmienicie, a posypana startym serem smakowała znakomicie. W rurkach makaronu sos się schował i dzięki temu soczystość swą zachował. Zapiekanka ta jest smaczna i kremowa, prosta i niedroga. Składniki: 200 g makaronu gigaton (duże rurki), 2-3 szt. kiełbasy krótkiej Nove – produkt wsparła Natura, 1 puszka fasoli czerwonej, 500 ml p... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.