Matka Natura wiele nam dała, część warzyw jako mrożonki w woreczkach schowała. Czasem jeden produkt mnie zainspiruje, i już w kuchni nowe przepisy czaruję. Dla mnie Wiosna to radość, słońce, kolory i dni cieplejsze, dlatego nasze dania powinny być właśnie takie w dodatku lżejsze. Zapraszam na danie bezglutenowe, smaczne, wyjątkowe. Całość szybko się przygotowuje, i dzięki temu lepiej smakuje. Indyk delikatny, wcześniej zamarynowany, z grzybami zmieszany, do tego warzywa na al dente przygotowane i z makaronem wymiesza... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.