Jedne warzywa smażymy, inne na nich dusimy. Makaron na al dente ugotowany, do warzyw dokładamy. Całość ziołami i przyprawami doprawiamy i w max. 30 min obiad mamy. Składniki: · 1 duża cebula różowa, · 1 papryka czerwona, · 3 łyżki oleju rzepakowego smakowego – pomidory, czosnek, bazylia, · 200 g mrożonego szpinaku liście – Hortex, · &... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.