Przekąska do piwa pszenicznego - francuskie zawijasy

Przekąska do piwa pszenicznego - francuskie zawijasy

Przekąska do piwa pszenicznego - francuskie zawijasy

Szybka przekąska dla tych co mięso zjadają i dla tych co za nim nie przepadają. Pierwsze kabanosy przygotowujemy, w tym czasie fasolkę podgotowujemy i w kilkanaście minut będzie wszystko gotowe, smaczne i proste i wyjątkowe. Idealna przekąska do piwa pszenicznego, życzę więc smacznego.  Składniki: 1 opakowanie gotowego ciasta francuskiego ok. 375 g, 120 długich cienkich kabanosów np. węgierskich, garść   fasoli mamut, suszony czosnek świeżo mielony, suszona papryczka chili świeżo mielona, pieprz czarn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moniki Smakołyki

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

Monika LMonika L

Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, fasola, francuskie, ciasto, przekąska, przekąski, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, jajko, fasolka, szybkie przekąski, ciasto francuskie, mięso, pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, proste ciasto, proste i szybkie ciasto, szybkie ciasto, pieczeń z mielonego, mięso mielone, przekąski z ciasta na pizze, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone

Inne przepisy z Moniki Smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.