Kolejna wersja faszerowanej cukinii, bez mięsa. Łódeczki wypełniłam brokułem i różnymi serami, które miałam pod ręką. Polecam bo bardzo smaczne. składniki: 2 średnie cukinie po ok 600 g 1 brokuł ( ok 400 g gotowych różyczek) 1 serek camembert 1 kulka mozzarelli 200 g sera żółtego sól zioła włoskie Cukinie dokładnie umyć i osuszyć. Odkroić końcówki i przekroić wzdłuż na pół. Łyżką wydrążyć miękki miąższ z pestkami. Wydrążone cukinie lekko posolić w środku i ułożyć na ściereczce wydrążona częścią do dołu aby sok ś... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...