Siekane kotleciki drobiowe

Siekane kotleciki drobiowe

Siekane kotleciki drobiowe

Przepis na : obiad

Nie ukrywam, że drób  jest najczęściej używanym z mięs w mojej kuchni, ze względu na jego walory smakowe i odżywcze. Drób zawiera niewielkie ilości tłuszczu (skórę zawsze można usunąć)  i jest lekkostrawny. Otwiera także szerokie pole kulinarne, a po przygotowaniu, mięso jest delikatne, kruche i soczyste. I z tej prostej przyczyny, bez niespodzianki, kolejne danie będzie właśnie z drobiu – siekane kotleciki drobiowe.   Składniki:                                                       - 2 duże filety z kurczaka- mięso z 2 udek bez skóry- 10 dag startego żółtego ser... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

mojewypiekiinietylkomojewypiekiinietylko

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mięso, drobiowe, ser żółty, ser, por , udka , majonez, ryż, chilli, pierś, piersi, jajko, warzywa, ziemniak, ziemniaki, kurczak, ryż z warzywami, kotlety, kotlet, filet z kurczaka, obiad, kotlety drobiowe, udka z kurczaka, dania bez mięsa, mięso na obiad, kotleciki z kurczaka, smażony ser, kurczak z serem, dania z kurczakiem

Inne przepisy z mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję