Stir fry czyli szybkie smażenie, jeśli wcześniej macie przygotowane składniki. Dlatego wcześniej trzeba ugotować fasolkę, brukselkę i bulgur a potem będzie szybko. Po kolei na patelnię wrzucamy składniki i potrawa gotowa. Polecam serdecznie i zapraszam do stołu. Stir fry warzywne. CZYTAJ DALEJ
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.