Stir fry z bulgurem i zielonymi warzywami

Stir fry z bulgurem i zielonymi warzywami

Stir fry czyli szybkie smażenie, jeśli wcześniej macie przygotowane składniki. Dlatego wcześniej trzeba ugotować fasolkę, brukselkę i bulgur a potem będzie szybko. Po kolei na patelnię wrzucamy składniki i potrawa gotowa. Polecam serdecznie i zapraszam do stołu. Stir fry warzywne. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brukselka, fasolka, jabłka, kiełbasa, fasola, fasolka szparagowa

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.