W tym tygodniu Wypiekanie na śniadanie przypadło w długim majowym weekendzie co nie oznacza że nie gotujemy. Będzie szybko, smacznie i śniadaniowo, na piknikach taka pasta to skarb i nie tylko na grillach czy piknikach, ja po prostu zjadłam na śniadanie, było pysznie. Monia zaproponowała pastę wiosenną, sezonową, no to siekamy. Pasta z jajek, szparagów i botwinki. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.